Löytämäni atlantintakainen K9 Cushing -foorumi on hyvin hankalasti luettavissa, jos haluaa kahmia aiheesta lisätietoa. Homma kun toimii niin, että jokaiselle koiralle on oma henkilökohtainen ketjunsa. Jos haluan siis lukea vaikka aiheesta "poor appetite" tai "pacing" (siis huono ruokahalu tai levoton ravaaminen, niille joilla vappuaaton juhlinta hidastaa lontoonkielen ymmärtämistä), saan hakuun vastaukseksi kaikki ne 50 ketjua, joissa aiheista on mainittu. Jotkut ketjuista ovat yli satasivuisia. Se on tosi hyvä, sillä sehän tarkoittaa, että tämän ongelman kanssa voi elää pitkäänkin. Mutta jos etsii sitä yhtä pacingia sieltä, se on vähän huono.

Päätin siis rekisteröityä, perustaa Jusalle oman ketjun ja kysyä ne samat kysymykset, joita kaikki muutkin ovat jo kysyneet, mutta joihin en löydä tuolta ketjuviidakosta vastausta. Tuumasta toimeen. Sitten laitoin sähköpostikseni osoitteen, jonka olin unohtanut perustaa. Fail.

No, katsotaan mitä tapahtuu - sähköpostilaatikko on nyt perustettu, mutta mahtoiko softa luopua toivosta, että saisi viestin lähetettyä...?

Vastausta odotellessa työn alla on piiiitkänpitkä teksti siitä, miten omistaja tästä selviää. Tai siis mitä tehdä, kun hetkittäin meinaa itkettää 24/7, pää leviää, ei saa nukuttua, ei herää ajoissa jos nukahtaa, ei saa kuitenkaan nukuttua koko yötä koska koira on vietävä ulos välillä, ei kehtaa enää inistä aiheesta kenellekään miljoonatta kertaa (eikä kukaan ole siihen aikaan hereilläkään kun itse vielä istuu tietokoneella), kaikki ahdistaa, on lihonut 8 kg lisää neljässä kuukaudessa ja hereilläoloaika menee Cushingista lukemiseen lähestyvään tenttiin pänttäämisen sijaan. En kuitenkaan pidättele hengitystäni sen julkiseksi saamista odottaessani, koska aiheesta on näköjään tosi vaikea kirjoittaa vaikuttamatta itsesäälissä kieriskelevältä ja/tai new age -orientoituneelta hörhöltä. En suostu tunnustamaan olevani kumpaakaan.